Szanowni Czytelnicy, w dniu dzisiejszym złożyliśmy do Urzędu Gminy Tomice wniosek o udostępnienie informacji publicznej w kwestii protokołów Komisji Rewizyjnej oraz Komisji Finansów i Infrastruktury Rady Gminy Tomice. Dotychczas nie były one opublikowane ani na stronie Gminy Tomice ani na BIP. Utrudnia to prowadzenie analiz i opracowań w oparciu o te dane (protokoły), a także uniemożliwia śledzenie aktualnych działań gminy.

Zachęcamy do zapoznania się z treścią wniosku. Jeśli tylko otrzymamy odpowiedź, opublikujemy ją na naszym portalu na podstronie UG Tomice. Już teraz udostępniamy protokoły Komisji Zdrowia, Pomocy Społecznej, Edukacji i Kultury.

Treść wniosku:

Na zasadzie art. 61 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej, art. 3a Prawa prasowego oraz na podstawie art. 2 w związku z art. 10 ustawy o dostępie do informacji publicznej proszę udostępnienie informacji publicznej na adres e-mail: biuro@stowarzyszenietomice.eu w zakresie:

• Protokoły Komisji Rewizyjnej Rady Gminy Tomice z bieżącej kadencji (lata od 2015 – do dnia dzisiejszego).
  • Protokoły Komisji Finansów i Infrastruktury Rady Gminy Tomice z bieżącej kadencji (lata od 2015 – do dnia dzisiejszego).

Dokumenty proszę przesłać w wersji .doc lub .pdf.

Zobacz skan dokumentu