Rozstrzygnięte zostały otwarte konkursy ofert na realizację zadań publicznych Gminy Tomice w roku 2017 rok w zakresie kultury fizycznej, w zakresie kultury i w zakresie turystyki.

Jako Stowarzyszenie Przyjaciół Ziemi Tomickiej braliśmy udział w otwartym konkursie na realizację zadań publicznych Gminy Tomice w roku 2017 rok w zakresie turystyki. Wnioskowaliśmy o przyznanie środków w wysokości 2000 zł. Według informacji udostępnionych na stronie Urzędu Gminy Tomiceoferta stowarzyszenia została wybrana i przyznano nam środki w wysokości 1000 zł na wspieranie działań na rzecz rozwoju i upowszechniania turystyki na terenie Gminy Tomice poprzez organizację imprez turystycznych i rozwój infrastruktury turystycznej.

Zainteresowanych tym, które oferty zostały wybrane i w jaki sposób rozdysponowano publicznymi środkami zapraszamy na stronę UG Tomice (odnośnik poniżej).

Rozdzielone pieniądze dla organizacji pozarządowych