Stowarzyszenie Przyjaciół Ziemi Tomickiej informuje o spotkaniu organizowanym przez Dolinę Karpia w ramach Kampanii informacyjnej na temat naborów planowanych w bieżącym roku “LSR w 2017”, które odbędzie się dnia 15 lutego 2017 roku o godzinie 16:00 w siedzibie Stowarzyszenia Dolina Karpia w Zatorze, ul. Rynek 2.

Na spotkaniu przedstawione zostaną informacje nt. planowanych naborów wniosków. Ponadto uczestnicy zapoznają się z dokumentacją konkursową (dostępną na stronie internetowej Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa oraz stronie internetowej Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej), a także z rozporządzeniami Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 oraz Programu Operacyjnego „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020.

Na spotkanie zapraszamy wszystkich potencjalnych wnioskodawców, zwłaszcza osoby chcące utworzyć nowe miejsca pracy oraz osoby z grup defaworyzowanych (w tym rybaków).

Strona internetowa Doliny Karpia